Tartalommarketing, ami versenytársaid elé repít

Céltalan tartalomgyártás helyett bivalyerős tartalomstratégia megalkotásával építem a sikered.

Ha olyan szakembert keresel, aki nemcsak megírja, de ki is alakítja és össze is fogja a tartalomstratégiád elemeit, jó helyen jársz. Segítek, hogy a céltalan írás és posztolás helyett tartalommarketinged valódi értéket képviseljen potenciális vásárlóid és ügyfeleid számára, és Te ezáltal kitűnhess a tömegből. A tartalommarketing akkor sikeres, ha nyomásgyakorlás nélkül hívja fel az olvasók figyelmét és tereli őket a vásárlás felé. Ha értékes, érdekes és releváns információt közvetítesz, azt a célközönséged a bizalmával hálálja meg. Ha pedig az aktuális SEO szabályokat is figyelembe veszed, a Google algoritmusa is imádni fog!

Jól átgondolt tartalommarketing = Többszörösen megtérülő befektetés

Egy átgondolt és precízen felépített tartalommarketing-stratégia nemcsak abban segít, hogy hatékonyan megismertethesd termékeidet és szolgáltatásaidat új látogatóiddal, hanem meglévő vásárlóid megtartását is nagymértékben elősegíti – bármilyen szektorról is legyen szó.

Az eredmény:

–    A konverziók (kattintások, ajánlatkérések, eladások stb.) száma emelkedk.
–    Reklámköltségeid csökkenek, hiszen organikusan (fizetett hirdetés nélkül) növelheted a találati arányokat.
–    Hűséges vásárlóid száma növekszik.

A tartalommarketing az online marketing eszközök egyik legfontosabb eleme, ahogy a képen látható "content is king" kifejezés is jelképezi.

De hogyan érheted mindezt el? Hogy ne csak a „levegőbe” írj, precízen felépített tartalomstratégia elkészítésével alapozom meg a sikeredet – igény szerint magyar, angol vagy német nyelven is kérheted a dokumentumot. Ez egy 60 perces konzultációt követően – egyedi igényeid alapján – a következőket tartalmazhatja:

  • A jelenlegi tartalommarketing tevékenységed felmérése, értékelése
  • Célcsoportod megalkotása, pontosítása
  • A megfelelő hangnem definiálása
  • Legfontosabb üzeneteid (USP) definiálása, pontosítása
  • Kulcsszókutatás
  • Blogcikkeid és sarokkőtartalmaid megtervezése, kulcsszavakhoz hozzárendelése
  • Tanácsadás közösségi média és egyéb tartalmaidat illetően
  • Tanácsadás a tartalmak utánkövetését illetően
  • Javaslatok megvalósítása, szövegírás, on-site SEO optimalizálás

Segítek, hogy céltudatosan és eredményesen használhasd a tartalommarketing eszközét, hogy bebizonyíthasd vásárlóidnak: hiteles szakértője vagy az adott területnek!