Kulcsszókutatás angolul, magyarul és németül

Előkelő helyezés a Google-ben? Átfogó kulcsszókutatás nélkül elképzelhetetlen. Segítek.

A kulcsszókutatás célja, hogy megtaláld azokat a releváns kifejezéseket, amelyekkel a potenciális ügyfeleid keresik a termékeidet, szolgáltatásaidat. Bármire is keresel rá a Google-ben, az első oldalon az esetleges fizetett hirdetések mellett olyan találatokat fogsz látni, melyeket a beírt kifejezés köré építettek fel – sikeresen.

Kulcsszókutatás – A siker alapja

A kulcsszókutatás a SEO első és legfontosabb lépése, a keresőoptimalizálás tevékenysége nélküle gyakorlatilag nem kezdhető meg. Bármilyen ütős szövegeid is vannak, a megfelelő kulcsszavak nélkül potenciális olvasóid, vásárlóid organikusan (fizetett hirdetések nélkül) nem fognak Rád találni.

A kép által is jelképezett átfogó kulcsszókutatás nélkül elképzelhetetlen a jó helyezés a Google-ben.

Kulcsszókutatás 3 nyelven

Kulcsszókutatást az alábbi esetekben nyújtok, magyar, angol vagy német nyelven:

  • Tartalomstratégiád kialakításának a részeként, amikor többek között előre megtervezem, mely blogcikked mely kulcsszó köré fog épülni, melyek lesznek a cornerstone (sarokkő-) tartalmaid, illetve melyek lesznek a támogató tartalmak.
  • Új weboldal kialakítása előtt, amikor a honlapod on-site SEO beállításai és szövegezése az adott kulcsszavak/kulcsszócsoportok köré fog épülni.
  • Meglévő blogod vagy honlapod on-site SEO auditjához és javításához.

Kulcsszókutatást természetesen különálló, egyszeri szolgáltatásként vagy a fent említett esetekben tartalomstratégia kialakításával, szövegírással, audittal egybekötve is kérhetsz tőlem. Minden esetben azon dolgozom majd, hogy a Google találati lista élére kerülj!