Elakadtál a tartalommarketing útvesztőjében? Kérdéseidre személyes konzultáció keretében válaszolok.

Kérdésed van a tartalommarketing, a tartalomgyártás, az on-site keresőoptimalizálás vagy a SEO szövegírás témaköreit illetően? Szeretnél tisztán látni, mielőtt bármire is költesz? Nem tudod, hogy a tartalommarketing, az on-site SEO és a szövegírás hogyan tudná növelni a forgalmadat? Ötleteket gyűjtenél vagy konkrét kérdésed van? Segítek. 60 perces online konzultáció keretében válaszolok kérdéseidre, értékes és gyakorlatias tippekkel és megoldásötletekkel segítve munkádat.

A kép az online végzett tartalommarketing és tartalomgyártás tanácsadás előnyeit szimbolizálja - a hölgy laptopja előtt ülve kényelmesen kávét szürcsöl.

Az online konzultáció menete:

  • Miután a lenti gombra kattintva elküldted kérésedet, megkérlek, hogy küldd el a főbb kérdéseidet, illetve az azokkal kapcsolatos anyagokat (pl. weboldal, blog, egy adott blogcikk, közösségi média oldalak stb.).
  • Átnézem a kérdéseidet és a küldött anyagokat, majd időpontot egyeztetünk a konzultációra. Ezzel párhuzamosan előleget kérek, amely a 60 perces konzultáció díja (49.000 Ft).*
  • Felkészülök a témából, hogy a legjobb, személyre szabott szakmai támogatást nyújthassam Neked.
  • A konzultáción megválaszolom a kérdéseidet és hasznos tanácsokkal látlak el, melyeket akár már másnap megvalósíthatsz!
  • Amennyiben a konzultáción olyan téma is felmerül, amire esetleg nem tudom azonnal a választ, e-mailben küldöm meg néhány napon belül!

A személyre szabott felkészülés + 60 perces tanácsadás díja: 49.000 Ft.

*Az előleget átutalással tudod kifizetni, legkésőbb az időpontegyeztetés napján, nap végéig. Amennyiben nap végéig nem érkezik be a konzultáció díja, az időpontot törlöm. Elállási szándékodat a konzultáció előtt legkésőbb 3 munkanappal előre e-mailben jelezheted az info@contentjump.hu e-mail-címen. Ez esetben a teljes összeg visszautalásra kerül. 3 munkanapon belüli lemondás esetén a konzultáció ára nem jár vissza. Amennyiben az én oldalamról történne lemondás bármikor, természetesen a teljes díjat visszafizetem!