Német-magyar & angol-magyar fordítás és lektorálás anyanyelvi minőségben

Magyar-angol, magyar-német és angol-német fordítást és lektorálást nyújtok oda-vissza, az adott nyelv egyediségét is figyelembe véve.

A három nyelvvel együtt születtem és együtt lélegzem velük a mai napig. Totyogó koromtól kezdve a magyarral párhuzamosan németül és angolul is elkezdtem tanulni családi hátteremnek köszönhetően. Általános iskolai és középiskolai tanulmányaimat a teljes mértékben osztrák rendszerű Osztrák-Magyar Európaiskolában és az ugyancsak osztrák rendszerű Budapesti Osztrák Iskolában (reálgimnázium) végeztem el kitűnő eredménnyel, ahol minden tárgyat német nyelven, anyanyelvi német és osztrák tanároktól tanulhattam. Osztrák rendszerű érettségivel is rendelkezem (Matura). Mindkét iskolában a német mellett az angol nyelvet is a legmagasabb szinten oktatták.

Egyetemi tanulmányaimat teljes mértékben angol nyelven végeztem el a Budapesti Corvinus Egyetemen: az International Business alapszak után a Marketing mesterszak következett, mindkét szakot vörösdiplomával (summa cum laude minősítéssel) végeztem el. Anyanyelvi szintű angol és német nyelvtudásomat az aktív, valós tudás mellett természetesen (szaknyelvi) nyelvvizsgák is bizonyítják:

  • Német felsőfokú gazdasági szaknyelv (C1) komplex nyelvvizsga (Budapesti Corvinus Egyetem)
  • Német felsőfokú (C1) komplex nyelvvizsga (Osztrák Intézet Budapest Kht.)
  • Angol felsőfokú (C1) komplex nyelvvizsga (Cambridge Certificate in Advanced English)
A képen egy csésze kávé, valamint egy német és egy angol zászló látható, az angol magyar és a német magyar fordítást szimbolizálva.

Prémium minőségű lektorálás & német-magyar és angol-magyar fordítás oda-vissza

Német-magyar fordítás kell? Vagy angol-magyar fordítóra van szükséged? Esetleg angol-német fordítás a cél? A nyelvpárok között oda-vissza fordításra is szükséged van? Kérd mindhárom nyelvet anyanyelvi szinten beszélő fordító segítségét!

Idegen nyelvű megbízásaim során maximálisan figyelembe veszem a német és az angol nyelv egyediségét, szépségét is, hogy mindig a legmegfelelőbb kifejezést használhassam, és idegenül csengés helyett az adott nyelv harmóniáján és dinamikáján keresztül szólíthassam meg az adott célközönséget.

Fordítási nyelvpárok, melyeknél a kiemelt precizitást és a magas minőséget minden esetben garantálom:

  • angol-magyar fordítás
  • magyar-angol fordítás
  • német-magyar fordítás
  • magyar-német fordítás
  • angol-német fordítás
  • német-angol fordítás

Kérj árajánlatot még ma!